Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Afra Saraçoğlu ile “Bize Hava Hoş” diyor!

Global moda markası DeFacto’nun marka yüzü Afra Saraçoğlu, her yaş her beden ve her tarza hitap edecek çeşitlilikte hazırlanan 24/25 Sonbaha...

Afra Saraçoğlu ile “Bize Hava Hoş” diyor!

Global moda markası DeFacto’nun marka yüzü Afra Saraçoğlu, her yaş her beden ve her tarza hitap edecek çeşitlilikte hazırlanan 24/25 Sonbahar-Kış Kadın Dış Giyim Koleksiyonu’nun tanıtımı için kamera karşısına geçti. Yeni reklam filminde ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, kendisini farklılıklarıyla seven stil sahibi kadınlara, hava nasıl olursa olsun DeFacto ile “Bize Hava Hoş” şeklinde sesleniyor. 

Modada öne çıkan koleksiyonları ve iddialı reklam filmleriyle adından söz ettiren DeFacto, 24/25 Sonbahar-Kış Kadın Dış Giyim Koleksiyonu’nu marka yüzü Afra Saraçoğlu’nun yer aldığı yeni reklam filmiyle tanıttı. Trençkotlardan blazer ceketlere kadar uzanan geniş bir yelpazeye sahip koleksiyon, her yaş her beden ve her zevke hitap ediyor. Farklılıklarını yansıtmaktan çekinmeyen kadınlara seslenen koleksiyon, “Bize Hava Hoş” sloganıyla soğuk havalarda sıcak bir şıklık vaat ediyor.  

Yeni sezon reklam filminin çekimleri Organic Film tarafından yapılırken, filmin yönetmenliğini Yiğit Karagöz üstlendi. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi